Over Paviljoen PrikMar

Stel ons een vraag?

Over Paviljoen PrikMar

Paviljoen PrikMar is gelegen aan het Pikmeer in het pittoreske watersportdorp Grou. In ons restaurant is ons voornaamste doel dat gasten zich welkom en thuis voelen. Dankzij ons enthousiaste team en een goede prijs-kwaliteitverhouding van ons eten en drinken, zijn wij laagdrempelig voor onze bestaande en nieuwe gasten. Geniet van onze gastvrije sfeer tijdens een koffiepauze, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smakelijk diner. 

Bij Paviljoen PrikMar kun je uitstekend je auto parkeren, je boot aanmeren, je fiets stallen of een wandeling onderbreken om te genieten van een prachtig uitzicht over het water. Zowel vanaf ons ruim opgestelde terras als vanuit het sfeervolle restaurant heb je zicht op het water en de haven.

Wij zijn het hele jaar geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur.

Reserveren voor in het restaurant kan telefonisch of per mail, reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Is er wat te vieren en zoekt u een geschikt cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen, mogelijk in combinatie met een fles wijn of speciaalbier. De cadeaubon is beschikbaar voor elk gewenst bedrag. 

Locatie & webcam

Paviljoen PrikMar is een horecagelegenheid dat gevestigd is in het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou. Het is een verzamelgebouw, of eigenlijk ark, met vele functies. Het fungeert als clubhuis voor Koninklijke Watersportvereniging Frisia, als toilet- en douche gebouw voor de havengasten, als leslokaal voor (water)sportopleidingen, als start- en finishlocatie voor (zeil)evenementen, als basislocatie voor onze eigen festivals, maar bovenal als onderkomen voor ons fijne restaurant, Paviljoen PrikMar. 

uitzicht ook te bewonderen via de webcam vanaf het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou. Webcam Pikmeer

Voorzieningen Paviljoen PrikMar:

Restaurant en terras aan het water, Rolstoelvriendelijk, Gratis wifi, Gratis parkeergelegenheid, Centrum op 300m, Recreatie strand met zwemvoorzieningen, Speeltuin, Steiger om uw boot aan te meren, Toilet en douchevoorzieningen, Vergaderzaal.

Voorzieningen Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou Link: http://zeilcentrumgrou.nl

 

Uitbaatster Marleen Kelderman

Mijn naam is Marleen Kelderman en ik woon inmiddels alweer bijna 10 jaar in Grou. Nadat ik hier ben gaan samenwonen met mijn vriend in 2012, had ik al snel besloten dat ik graag in Grou werkzaam wilde zijn. Op deze manier zou ik sneller contacten opdoen en Grou leren kennen.

Daarnaast fantaseerde ik al jaren over een eigen horecaonderneming, dus de stap was redelijk snel gezet toen ik las dat Stichting Zeilcentrum Grou op zoek was naar een nieuwe uitbater.

Na een selectieprocedure in 2014 werd mijn businessplan uitgekozen en startte ik horecagelegenheid Zeilcentrum Grou Meet & Eat. Het was een zeer leerzame en interessante periode, die in de eerste jaren vooral draaide om het kenbaar maken van de mogelijkheden bij ons. Inmiddels is het bij velen duidelijk dat wij een horecagelegenheid zijn waar iedereen welkom is en wij niet alleen gebonden zijn aan de watersport. Ik ben dan ook erg trost op het aantal vaste gasten dat wij hebben en het hechte, collegiale team! Ik durf inmiddels, met een grote glimlach, te zeggen dat de meeste Grousters ons weten te vinden. Echter is het voor de (dag)toerist nog niet altijd duidelijk. Het woord ‘zeilcentrum’ verwerkt in onze naam wekt toch verwarring op. Verhuren wij bootjes, geven wij zeilclinics? 

In de afgelopen twee jaar, waarin we vanwege corona enkele lockdowns hebben doorstaan, was er niet alleen tijd voor een interieur upgrade, maar is ook de knoop doorgehakt om onze naam en logo te vernieuwen! 

Openingstijden

Wij zijn het hele jaar geopend van wo t/m zo van 11:00 uur tot 22:00 uur.

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 11:00 – 22:00
donderdag 11:00 – 22:00
vrijdag 11:00 – 22:00
zaterdag 11:00 – 22:00
zondag 11:00 – 22:00